CLNR

LOGO CNLR_RO_WHITE

Cercetare privind achizițiile rezervate

Achiziții destinate întreprinderilor sociale, unităților protejate și furnizorilor de servicii sociale

Centrul pentru Legislație Nonprofit derulează o cercetare privind implementarea prevederilor legislative referitoare la achizițiile rezervate (Legea 98/2016 privind achizițiile publice, art. 56 și art. 112) în cadrul proiectului ”Promovarea contractelor rezervate de achiziții” finanțat prin Fondul de Inovare Civică. Scopul proiectului este de a dezvolta dialogul structurat între organizațiile neguvernamentale (înregistrate ca unități protejate, întreprinderi sociale, furnizori acreditați de servicii sociale) cu autoritățile publice locale în vederea organizării de licitații rezervate. Proiectul urmărește să promoveze posibilitatea autorităților publice locale de a derula achiziții rezervate în temeiul articolelor 56 și 112 din legea 98/2018 privind achizițiile publice.

Ne dorim să aflăm dacă organizația dumneavoastră cunoaște aceste prevederi legislative sau a participat la proceduri de achiziție publică realizate pe contracte rezervate și/sau achiziții rezervate de servicii sociale, de sănătate și/sau culturale. În același timp dorim să aflăm principalele beneficii și provocări pentru organizațiile neguvernamentale ale utilizării prevederilor legislative privind contractele/achizițiile rezervate.
Vă rugăm să completați chestionarul conținând toate informațiile de mai sus accesând următorul link: chestionar CLNR.
Data limită de completare a chestionarului este 27 august 2018.

Pentru orice intrebari cu privire la completarea chestionarului vă rugăm să vă adresați Centrului pentru Legislație Nonprofit la office@clnr.ro.

Vă mulțumim,
Echipa CLNR